Locaties

Smiley-Apple kan je overal en altijd eten. Thuis, op het werk, na het sporten, noem maar op! Wij spelen daar met verschillende producten en verpakkingen zo goed mogelijk op in. Hieronder lees je daar meer over!

Op de kaart

Veel speelparadijzen en scholen kiezen nu voor een gezond alternatief naast de gebruikelijke snacks: Smiley-Apple. Proef de heerlijke smaak nu bij bekende locaties zoals Monkey Town en op school! Raadpleeg de kaart hieronder voor de dichtstbijzijnde locatie en geniet van deze gezonde traktatie!

Speelparadijzen:

Scholen:

Foodtrailer

Smiley-Apple is op steeds meer plaatsen verkrijgbaar. Vaak zijn dat vaste verkoopplekken, maar ook rijden we met onze foodtrailer naar feesten, evenementen en festivals. Vanuit deze foodtrailer serveren we onze lekkere en gezonde appel- en peerpartjes!

Organiseer je binnenkort een feest of festival en wil je je bezoekers  een ultra-gezonde snack serveren? Dan mag de Smiley-Apple foodtrailer zeker niet ontbreken! Als je contact met ons opneemt, kunnen we samen nagaan wat de mogelijkheden zijn.

Smiley-Apple foodtrailer
In de supermarkt

Supermarkt

Bij de meeste supermarkten weten ze dat klanten het fijn vinden als er een goede versafdeling is. Voorgesneden fruit is daarbij niet meer weg te denken. Bij veel supermarkten zie je helaas nog geen voorgesneden appel liggen, of het is een voorgesneden appel mét schil. Smiley-Apple wil daar verandering in brengen. Onze producten liggen bij ruim 2.000 supermarkten in Nederland en België. In Nederland vind je ons onder meer bij Jumbo en Spar en in België bij Colruyt.

Is Smiley-Apple niet in jouw supermarkt te koop? Wijs de filiaalmanager dan op het bestaan van ons product. Wil je ons dat dan ook even laten weten (contact)? Dan nemen wij contact met deze filiaalmanager op!

Op school

Er zijn in Nederland nog teveel kinderen die met een  lege maag naar school gaan. Laat staan dat ze voldoende groente en fruit te eten krijgen. We weten dat leerlingen die gezond eten zich beter kunnen concentreren, minder snel ziek zijn en lekkerder in hun vel zitten. Daarom werkt Smiley-Apple samen het Jeugd Educatie Fonds dat gezond eten op scholen stimuleert (zie ook: schoolmaaltijden.nl). 

Wij vinden het belangrijk dat kinderen geschilde en voorgesneden appels krijgen. Wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat de kans dat kinderen geschilde en voorgesneden appels eten tot wel 70% hoger is dan dat ze een hele, ongeschilde appel krijgen. Wij zorgen er met onze bakjes met appelpartjes dus voor dat kinderen daadwerkelijk gezonder eten. Zo maken we iedereen blij!

Interesse in schoolfruit? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Schoolfruit
Werkfruit

Op werk

Werkgevers beseffen zich steeds meer dat betrokken medewerkers van groot belang zijn voor de groei van hun bedrijf. Die betrokkenheid kan je versterken door medewerkers helpen gezond te leven. Veel werkgevers bieden daarom hun medewerkers niet alleen een sportabonnement aan, maar ook steeds vaker fruit op het werk.

De Belastingdienst heeft zelfs erkend dat fruit dat door de werkgever wordt aangeboden, bijdraagt aan een gezonde levensstijl van medewerkers. Daarom zijn de uitgaven aan werkfruit fiscaal aftrekbaar (VPB), mag je de BTW ervan als vooraftrek verrekenen én tellen deze uitgaven niet mee in de werkkostenregeling!

Interesse in onze producten voor op het werk? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Sportfruit

Na het sporten heb je al gauw dorst en trek in iets lekkers. Het gevaar ligt dan op de loer dat je ongezond gaat snacken en drinken. Wat is er dan beter dan een appel te eten die je honger stilt en ook je eerste dorst lest? Smiley-Apple biedt sportscholen, sportverenigingen, zwembaden, sauna’s e.d. de mogelijkheid om een koelvitrine van Smiley-Apple te plaatsen (zie pagina Verpakkingen). Uit ervaring weten we dat onze bakjes met appelpartjes gretig aftrek vinden!

Mocht je interesse in een Smiley-Apple koelkast hebben, neem dan contact met ons op. Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken!

Sportfruit

Ziekenhuis

Ziekenhuizen kunnen met Smiley-Apple de gezondheidswaarde van eetmomenten verhogen. Dit levert niet alleen een fikse tijdsbesparing op (in de keuken hoeven de appels immers niet meer geschild te worden), maar uit wetenschappelijk onderzoek weten we ook dat de appelconsumptie maar liefst 70% hoger ligt als deze geschild en gesneden wordt aangeboden!

Begin 2023 startte Erik Leewis, Teamleider facilitaire services bij het Adrz in Goes, een proef met Smiley-Apple. ’s Avonds rond een uur of 8 krijgen patiënten op de afdeling heelkunde een bakje met onze appelpartjes. Leewis is er uiterst positief over en beveelt het andere ziekenhuizen graag aan: “Het unieke is dat de appelpartjes – zelfs na opening van het bakje – lang goed blijven. Het is een smaakvolle appel, patiënten vinden het lekker en fris met een goede bite. Het feit dat er bijna geen bakjes terugkomen, zegt mij al voldoende!”. Interesse in onze Smiley-Apple producten? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Interesse in schoolfruit?

Na het invullen van het formulier nemen wij vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

contactpersoon:

Of bel nu: +31 (0)620 579 447