Verpakkingen

Ons doel is dat je Smiley-Apple overal en altijd kan eten. Daarom bieden we verschillende verpakkingen aan en zorgen we waar mogelijk voor koeloplossingen. Hieronder lees je daar meer over!

'Grab & go' bakjes

‘Grab & go’ bakjes zijn gemaakt van karton of doorzichtig plastic. De kartonnen bakjes hebben een PLA-laagje aan de binnenkant dat ervoor zorgt dat vruchtsap niet kan doorlekken. Dit betekent dat het bakje zelf volledig recyclebaar is. Het afdek-seal aan de bovenkant is van gerecycled plastic.

De plastic bakjes zijn gemaakt van gerecycled PET, een van de meest duurzame verpakkingsvormen. Deze bakjes zijn verkrijgbaar in drie maten: snack-, share- en family-size (resp. 100, 150 en 200 gram). Het afdek-seal is ook hier van gerecycled plastic.

Producten

Grootverpakkingen

Bij basisscholen en ziekenhuizen kiezen steeds meer inkopers voor gezonde voeding. Soms kiezen zij voor ‘grab & go’ bakjes, maar onze ervaring leert dat ze liever met grootverpakkingen werken. Simpelweg omdat dit minder verpakkingsafval met zich meebrengt. Daarom leveren we ook sta-zakken van 2½ kilo met appel of peer; hieruit kunnen 25 porties van 100 gram worden geserveerd. Graag nemen lege sta-zakken weer in, waarna wij ze als plastic afval verwerken.

Speciaal voor de horeca hebben we een 500 gram verpakking ontwikkeld; dit is een doorzichtige cup van gerecycled PET (zie hierboven).

Thermoboxen

Smiley-Apple producten moeten tot het moment van consumptie worden bewaard op een temperatuur van maximaal 7° Celsius. Niet elke klant (scholen, ziekenhuizen) beschikt over een geschikte koeling. Daarom kunnen we onze producten aanleveren in thermoboxen met koelelementen.

Met de thermoboxen kunnen we gedurende drie dagen een temperatuur van maximaal 7° Celsius garanderen. We geven deze thermoboxen met koelelementen in bruikleen; bij een nieuwe levering nemen we de lege thermoboxen retour.

Koelvitrines

Koelvitrines

De meeste kantines van scholen, sportscholen, speelparadijzen zien steeds meer het belang van gezonde voeding in. Op veel locaties hebben wij al een tafelmodel koelvitrine geplaatst waarin onze producten zijn uitgestald. Deze koelvitrines zijn 81 cm. hoog en horen op een meubel of toonbank geplaatst te worden. Ze hebben rondom glas en de glazen deur is met een slot afsluitbaar.

Onze koelvitrines hebben geen ingebouwde vending-opties en ze zijn dus uitsluitend geschikt als consumenten bij een kassa moeten afrekenen. Mocht je interesse in een koelvitrine hebben, neem dan contact met ons op. Wij nemen de plaatsing van de vitrine voor onze rekening. Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken!

Interesse in schoolfruit?

Na het invullen van het formulier nemen wij vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

contactpersoon:

Of bel nu: +31 (0)620 579 447